Noticia

+ Noticies

ABSIS i Tecnogeo s’integren en Berger-Levrault

Les tecnològiques ABSIS i Tecnogeo s’integren en Berger-Levrault. La companyia ja compta a Espanya amb l’empresa Aytos, adquirida al 2015.

 

grup_berger-levrault

Les empreses tecnològiques ABSIS i Tecnogeo, amb seu a Barcelona, han assolit un acord per a la seva integració en Berger-Levrault España, la filial nacional del grup multinacional del mateix nom i dedicada a la comercialització de software de gestió, solucions per a la transformació digital i serveis per a les Administracions Públiques.

D’aquesta manera, les companyies aporten a Berger-Levrault España un ampli coneixement del sector de la consultoria en TIC (Tecnologies de la Informació i les Comunicacions) a través de software de gestió – amb una àmplia trajectòria en software econòmic financer- i administració electrònica, i TIG (Tecnologies de la Informació Geogràfica) per a l’administració pública i empreses privades.

Després de la integració, els objectius d’ABSIS i Tecnogeo segueixen sent els mateixos: que els clients comptin amb els millors productes i serveis, fomentant la seva innovació i evolució, i oferint-los la tecnologia necessària per millorar els seus processos i fer més eficaç la seva feina.

Berger-Levrault España està formada per ABSIS, Tecnogeo i Aytos, aquesta última adquirida al juliol de 2015, consolidant així una marca a Espanya dedicada a oferir solucions de gestió i administració electrònica, i d’informació geogràfica i geoespacial.

Amb aquestes noves integracions, Berger-Levrault España reforça la seva estratègia de Transformació Digital per al sector de les administracions públiques i amplia la seva oferta amb solucions d’informació geogràfica i geoespacial. Durant els últims anys, la companyia ha obtingut uns alts índexs de creixement a Espanya, i aquesta integració suposa continuar amb una tendència de creixement en el nostre país.

Per al president del Grupo Berger Levrault, Pierre-Marie Lehucher, “aquesta adquisició suposa la consolidació de la marca a Espanya en l’estratègia d’internacionalització del Grupo Berger-Levrault, ABSIS i Tecnogeo s’incorporaran a un projecte en ple creixement, iniciat al 2015 amb l’adquisició d’Aytos. Suposa el reforç de Berger-Levrault a Europa i a nivell internacional”.

Segons Juan Miguel Aguilar, director general de Berger-Levrault España, Berger-Levrault vol convertir-se en el primer soci tecnològic per a les administracions públiques espanyoles, i vol reforçar la referència que manté a l’àmbit de solucions d’informació geogràfica i geoespacial en els mercats públic i privat del nostre país. Les sinèrgies que aporta aquesta operació -la suma d’Aytos, ABSIS i Tecnogeo – ens permetrà tenir una posició de rellevància en el camp de la innovació.

La integració en Berger-Levrault España – afirma Jesús Bellostes, director general d’ABSIS i Tecnogeo – permetrà reforçar i donar continuïtat a les nostres solucions. No només és una bona noticia per als nostres clients, que comptaran amb més opcions, sinó també per al mercat”.

 

berger-l-aytos berger-l-tecnogeo