Noticies
20-04-2017
ABSIS i Tecnogeo s’integren en Berger-Levrault

Les tecnològiques ABSIS i Tecnogeo s’integren en Berger-Levrault. La companyia ja compta a Espanya amb l’empresa Aytos, adquirida al 2015.

 

grup_berger-levrault

Les empreses tecnològiques ABSIS i Tecnogeo, amb seu a Barcelona, han assolit un acord per a la seva integració en Berger-Levrault España, la filial nacional del grup multinacional del mateix nom i dedicada a la comercialització de software de gestió, solucions per a la transformació digital i serveis per a les Administracions Públiques.

D’aquesta manera, les companyies aporten a Berger-Levrault España un ampli coneixement del sector de la consultoria en TIC (Tecnologies de la Informació i les Comunicacions) a través de software de gestió – amb una àmplia trajectòria en software econòmic financer- i administració electrònica, i TIG (Tecnologies de la Informació Geogràfica) per a l’administració pública i empreses privades.

Després de la integració, els objectius d’ABSIS i Tecnogeo segueixen sent els mateixos: que els clients comptin amb els millors productes i serveis, fomentant la seva innovació i evolució, i oferint-los la tecnologia necessària per millorar els seus processos i fer més eficaç la seva feina.

Berger-Levrault España està formada per ABSIS, Tecnogeo i Aytos, aquesta última adquirida al juliol de 2015, consolidant així una marca a Espanya dedicada a oferir solucions de gestió i administració electrònica, i d’informació geogràfica i geoespacial.

Amb aquestes noves integracions, Berger-Levrault España reforça la seva estratègia de Transformació Digital per al sector de les administracions públiques i amplia la seva oferta amb solucions d’informació geogràfica i geoespacial. Durant els últims anys, la companyia ha obtingut uns alts índexs de creixement a Espanya, i aquesta integració suposa continuar amb una tendència de creixement en el nostre país.

Per al president del Grupo Berger Levrault, Pierre-Marie Lehucher, “aquesta adquisició suposa la consolidació de la marca a Espanya en l’estratègia d’internacionalització del Grupo Berger-Levrault, ABSIS i Tecnogeo s’incorporaran a un projecte en ple creixement, iniciat al 2015 amb l’adquisició d’Aytos. Suposa el reforç de Berger-Levrault a Europa i a nivell internacional”.

Segons Juan Miguel Aguilar, director general de Berger-Levrault España, Berger-Levrault vol convertir-se en el primer soci tecnològic per a les administracions públiques espanyoles, i vol reforçar la referència que manté a l’àmbit de solucions d’informació geogràfica i geoespacial en els mercats públic i privat del nostre país. Les sinèrgies que aporta aquesta operació -la suma d’Aytos, ABSIS i Tecnogeo – ens permetrà tenir una posició de rellevància en el camp de la innovació.

La integració en Berger-Levrault España – afirma Jesús Bellostes, director general d’ABSIS i Tecnogeo – permetrà reforçar i donar continuïtat a les nostres solucions. No només és una bona noticia per als nostres clients, que comptaran amb més opcions, sinó també per al mercat”.

 

berger-l-aytos berger-l-tecnogeo

 

29-03-2017
Tecnogeo facilita Visors per a comunicar la nova Xarxa de Bus de la Ciutat de Barcelona

 

xarxabusbcn

L’Ajuntament de Barcelona ha presentat una proposta per al final del desplegament de la xarxa de bus, que convertirà el transport públic de superfície en un servei d’altes prestacions.

Durant el primer trimestre de 2017 es desenvoluparà un procés d’informació i debat sobre la futura xarxa de bus de Barcelona (Decidim Barcelona #busBCN)  i la cobertura que dona a les necessitats de servei de tots els barris de la ciutat. Per primera vegada, es porta a debat la xarxa complerta (que inclou les línies de la nova xarxa de bus, les línies convencionals i el bus de barri).

En les sessions que es celebraran amb cada un dels districtes que utilitzen visors, desenvolupats per Tecnogeo, del grup tecnològic ABSIS, per a la Direcció de Serveis de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, que faciliten la comunicació i difusió de la nova xarxa proposada.

Els visors permeten visualitzar l’evolució de les línies de la nova xarxa de bus i realitzar consultes de tipus “Com arribar”, en base a la proximitat de parades des d’un punt d’origen i destinació, proporcionant la combinació òptima.

10-03-2017
Castellar del Vallès publica a la seva web el planejament urbanístic actualitzat

L’Ajuntament estrena un nou mapa que inclou també el carrerer, la xarxa de transport públic i informació sobre serveis

castellarv

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha presentat la nova eina d’informació geogràfica del portal web municipal www.castellarvalles.cat. El mapa interactiu (Geoportal), desenvolupat sobre la cartografia municipal, ha estat creat per l’empresa Tecnogeo del Grup ABSIS i mostra, com a gran novetat, el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) aprovat recentment.

L’eina possibilita accedir a la dades urbanístiques de qualsevol parcel·la del municipi, amb un detall exhaustiu de la informació vinculada al nou planejament urbanístic, al cadastre urbà i al registre de planejament de la Generalitat de Catalunya.

El Geoportal està construït sobre diferents capes, també aglutina informació temàtica del carrerer, els equipaments municipals, diferents serveis com el de recollida de residus, o el mapa de mobilitat (amb les parades de transport públic, per exemple). La intenció és anar afegint progressivament mapes temàtics, com el de les activitats econòmiques del municipi

07-03-2017
El Comú D’Ordino (Andorra) avisa dels riscos de temporal mitjançant una APP desenvolupada per ABSIS

ordino

Aquest hivern moltes províncies s’han mantingut en alerta per temporals de neu o de pluja. És el cas del Comú d’Ordino a Andorra que, gràcies a la seva APP “Ordino es viu” desenvolupada per l’empresa Tecnogeo del Grup ABSIS, ha pogut alertar i donar consells a tots els habitants.

Mitjançant aquesta plataforma de participació ciutadana, els habitants de la zona reben en els seus dispositius mòbils informació de l’estat de les carreteres i consells sobre mobilitat per evitar accidents i situacions de risc provocades pels temporals.

“Ordino es viu” posa la parròquia a l’abast dels ciutadans i estableix un nou canal de comunicació que amplia el servei als ciutadans les 24 hores del dia. Permet comunicar, entre d’altres, avisos, incidències, missatges i qualsevol informació d’utilitat pels habitants.

 

07-02-2017
Premià de Mar incorpora la signatura manuscrita electrònica a la seva OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana)

De la mà d’ABSIS, aquest Ajuntament del Maresme ha presentat en el Congrés de Govern Digital de Barcelona la seva experiència

premia_mar

L’Ajuntament de Premià de Mar ha incorporat els serveis de signatura manuscrita electrònica per signar les instàncies que presenten els ciutadans a la seva OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana). La seva experiència ha estat presentada en el Congrés de Govern Digital de Barcelona 2017.

El procediment consisteix en que l’Ajuntament presenta al ciutadà la instància a signar en una tablet com si es tractés de paper, i el ciutadà signa sobre el dispositiu. Posteriorment, la informació s’emmagatzema al registre de l’Ajuntament i s’entrega còpia al ciutadà amb la seva signatura.

La innovació es basa en la tecnologia emprada que captura les dades biomètriques de la signatura manuscrita sobre suport digital, les encripta i les vincula de forma única al document, oferint així les màximes garanties tècniques i jurídiques. La signatura manuscrita electrònica s’ha integrat a la solució “eAtiende-OAC” d’ABSIS que permet a l’ajuntament disposar d’un punt d’accés únic a tota la informació del ciutadà.

12-01-2017
Èxit de participants en el II Congrés de Govern Digital

En el II Congrés de Govern Digital que va tenir lloc a Barcelona el 25 i 26 de gener, ABSIS va presentar la plataforma d’administració electrònica utilitzada per l’Ajuntament de Premià de Mar per gestionar el cicle de vida dels expedients tramitats i dels documents electrònics produïts i capturats per l’ajuntament, donant cobertura als requisits de la Llei 39/2015.

La sessió també va donar a conèixer quins són els darrers components incorporats a la plataforma: signatura mòbil i signatura manuscrita electrónica, entre d’altres.

La ponència va concloure amb una demostració de les darreres millores tecnològiques adoptades per l’Ajuntament per optimitzar i modernitzar els processos d’atenció ciutadana presencial, mostrant un exemple de com s’incorpora la signatura del ciutadà a les sol·licituds presentades, fent servir el mòdul eAtiende d’ABSIS i el dispositiu de signatura manuscrita electrònica VidSigner.

Pag. 1 de 1912345...10...Última »