Happy
to help!
Serveis

Els nostres serveis han estat dissenyats per aconseguir la màxima satisfacció a partir d’una excel·lent atenció a l’usuari. Aquests objectius s’aconsegueixen amb serveis eficients, de qualitat i personalitzats.

Consultoria
Basats en el coneixement i l’experiència, els nostres serveis de consultoria els realitzen sempre professionals, coneixedors de l’organització i models de funcionament de l’Administració Pública i experts en les metodologies de gestió del canvi en els projectes d’implantació de Sistemes d’Informació.
Implantació
El Servei d’Implantació té com a objectiu aconseguir una perfecta adaptació de les solucions implantades amb l’estructura de l’Entitat, una excel·lent integració amb altres sistemes informàtics i una eficient interconnexió amb altres Organismes.
Formació
Cuidem de forma especial la formació dels nostres usuaris, ja sigui presencial (jornades i seminaris) o a través de Webinars, atès que és la clau per obtenir un bon nivell en l’explotació i el coneixement de les aplicacions.
Suport als Usuaris
El nostre Servei d’Atenció Multicanal (telefònic i correu electrònic) dóna suport als nostres usuaris davant qualsevol tipus de consulta o incidència. Aquest servei permet obtenir la màxima rendibilitat de les solucions implantades.
Manteniment d’aplicacions
Comptem amb un equip tècnic que crea i manté les solucions que subministrem als nostres clients. Oferim un servei de manteniment d’aplicacions a través del qual es resolen les necessitats de correctiu, evolutiu i adaptatiu de cadascuna de les solucions, mitjançant una metodologia de gestió basada en ITIL subjecta a nivells de serveis (SLA’s)
Outsourcing
Els serveis d’outsourcing estan orientats a gestionar la infraestructura tecnològica de l’Entitat de forma flexible i eficaç.
What’s next

El futur més immediat per a la gestió de Sistemes d’Informació és el Cloud.
ABSIS proposa evolucionar els processos de gestió del seu Organisme amb AbsisCloud.
Traslladant al núvol els seus processos, simplificarà la distribució i explotació de les aplicacions i aconseguirà un augment immediat de la productivitat i de l’eficiència en la seva organització.
AbsisCloud li permetrà dedicar els seus esforços a gestionar els seus sistemes i l’informarà periòdicament del seu estat.

Absis Cloud